Skip to content Skip to footer
Vriescel VC250

RentFactor plaats een vriesaanhanger als tijdelijke vriescel met een constante vriestemperatuur van -20 C°.

KlantWaasdorp Fish & SeafoodDatum24 juni 2023Share

Waasdorp Fish & Seafood is een begrip in heel Nederland en daarbuiten als visspecialist met een eigen viswinkel en visgroothandel. Ze zijn gevestigd in de visserijhaven van IJmuiden. Vers vis van het schip direct naar Waasdorp! 

Waasdorp ook natuurlijk vertegenwoordigd met een eigen verkooppunt tijdens de Havendagen in IJmuiden. 

Door logistieke beperkingen tijdens de havendagen zocht eigenaar Nico Waasdorp een koeloplossing met een compacte footprint maar wel met voldoende werk en opslagruimte. 

We hebben Nico Waasdorp een compacte VC250 koelcel geleverd met ruime toegang en voldoende opslagcapaciteit. De sterke vriesmotor zorgt ook de de hoge buitentemperatuuur die dag van 32°C er voor dat de verse vis @+2C° goed gekoeld blijft. 

Door de lage instap bijna gelijkvloers met de straat kan ook Waasdorp zijn vis efficiënt en vers aan de man brengen. Tijdens de havendagen was ook de Keuringsdienst van Waren aanwezig om de temperatuur van de delicate uitgestalde producten te meten. Mede door de efficiënt koeling van onze koelcel doorstond Waasdorp de testen met glans. 

Vele anderen moesten hun verkoop en catering activiteiten staken omdat hun producten te warm waren door het ontbreken van efficiënte koeling. 

Tijdelijke koelcapaciteit nodig voor catering voor uw evenement? 

RentFactor Rental Solutions levert het!